15 Paketo Pakeitimas Vakuuminis Dulkių Maišeliai Ecovacs DEEBOT OZMO T8 AIVI T8 Max Ir T8 Serijos DX93 Dulkių siurblys Atsargines Dalis

15 Paketo Pakeitimas Vakuuminis Dulkių Maišeliai Ecovacs DEEBOT OZMO T8 AIVI T8 Max Ir T8 Serijos DX93 Dulkių siurblys Atsargines Dalis

0
0 Atsiliepimai Jūs galite Pridėti Savo Apžvalgą
€22.78 €36.73
Sandėlyje
Prekės kodasa266526
Spalva Raudona
Dydis XS
XS
S
M
L
XL

Pakeitimo Dulkių Maišeliai Suderinama su Ecovacs OZMO T8 AIVI, T8, DX93 DDX96 ir T8 Serijos Robotas Dulkių siurblys.

Švarus ir Sveikas Oras: Šie vakuuminiai maišai yra pajėgi užfiksuoti 99.97% smulkių dulkių dalelių, pavyzdžiui, korp, ir dulkės, dulkių erkės šiukšles, neleidžia jiems recirkuliaciniu į orą jūsų namuose.

Didelė Talpa: talpa iki 2L, paprastai ji laikyti dulkių ir nuolaužų apie 30 dienų.Tuščias bakas greitai ir efektyviai neatleidžiant kenksmingų dulkių į aplinką.

Sveikatos Apsauga: Ecovacs T8 pakeitimo maišelis turi apykaklę sistema, kuri neleidžia dulkėms pabėgti ir per maišelį šalinimo.

Kaip normaliai, jis gali būti lengvai pašalinti ir pakeisti.Geriausia pakeisti atsarginių dalių kas 2-3 mėnesius laikyti mašina veikia ne piko efektyvumą.

Spalva: balta

Medžiaga: audinys

Pakuotės Turinys:

15 x vakuuminiai maišeliai

1 x valymo šepetėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Parašykite Savo Apžvalgą

Parašyti atsiliepimą

Kokybė

Žymos
Produktai, Skirti Žmonių

Susiję produktai

Ką norėtum pamatyti.