Lankstus, Minkštas TPU atsparus smūgiams Guminis Galinį Dangtelį, skirtą "iPad" Pro 10.5 2017 Smart Case Cover Auto Pabusti Miego "Apple ""iPad" Pro 10.5"

Lankstus, Minkštas TPU atsparus smūgiams Guminis Galinį Dangtelį, skirtą "iPad" Pro 10.5 2017 Smart Case Cover Auto Pabusti Miego "Apple ""iPad" Pro 10.5"

0
0 Atsiliepimai Jūs galite Pridėti Savo Apžvalgą
€19.08
Sandėlyje
Prekės kodasa314471
Spalva Raudona
Dydis XS
XS
S
M
L
XL

(Pastaba: nuotraukoje modelio " ipad 9.7 2017 versija yra nuoroda tik.Originalus produktai jums bus gauti yra atveju, skirtą "iPad" Pro 10.5 colių versiją.)

Lankstus, Minkštas TPU atsparus smūgiams Guminis Galinį Dangtelį, skirtą "iPad" Pro 10.5 2017 Smart Case Cover Auto Pabusti Miego "Apple ""iPad" Pro 10.5"

Produkto savybės:

------------------------------------------------------------------------------------------------ Priekiniai atveju: 1.100% brand new ir aukštos kokybės 2.Skirta tik "iPad" Pro 10.5 colio 2017 3.Magnetinio sutaptų su įrenginio: Bunda/Miego funkcija 4.Apsaugo nepažeidžiant bet kokio prietaiso funkcija, 5.Jis gali būti naudojamas kaip klaviatūros stovą, o taip pat veido laiką ir kino stendas. 6.Paprastas naudoti, lengvas, elegantiškas statybos ir susiuvimo 7.Mada turėti jį turėti planšetinį kompiuterį, gerai ieško būdas! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Atgal atvejais: 1.Atgal atveju yra pagamintas iš minkštos TPU medžiagos. 2.Sunku Atgal Atveju be logotipo iškirpti,logotipas gali būti įrodyta per atveju. 3.Labai geras toughing jausmas, kai jį nešiotis. 4.Ultra Plonas, Plonas,Geras Dizainas 5.Unikalus projektavimas leidžia lengvai prieiti prie visų buttoms, valdikliai ir uostuose nereikia pašalinti atveju -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kitas prekės jums gali patikti:

Kaip aš galiu mokėti su "Western Union"?Kaip aš galiu mokėti Kreditine Kortele?Kokius mokėjimo būdus ar galiu naudoti? ...Ką daryti, jei mokėjimo suma išskaičiuojama yra neteisingas?Kodėl mano, kad uždarytas?Kodėl mano mokėjimo kredito kortele nepavyksta? ... 1.Kai užsakymas su mokėjimo Andaige.lt bus atlikti patikros procesą kiekvieno užsakymo per 24-48 valandas. 2.Kai mokėjimas buvo tikrinamas, mes proceso tvarka per 24 valandas(išskyrus savaitgalį). 3.Siuntos informaiton paprastai bus atnaujinta interneto svetainėje po 3-5 darbo dienas. 1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai daiktai buvo gautas.Jei prekė yra jūsų possesion daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir Mes Ne Problema Jums Grąžinti pinigus Ar Pakeisti.Išimčių Nėra! 2.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.Tačiau Kitų Priežasčių, Laivybos kaina yra padengti pagal pirkėjo tik. 3.Visos grąžinamos prekės Turi Būti originalioje pakuotėje ir turėsite Pateikti mums laivybos sekimo numerį,konkrečių grąžinimo priežastį. 4.Mes grąžinsime Jūsų Visą Sumą,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visų komponentų,Po Tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Andaige.lt.ARBA galite pasirinkti, kad pakeisti. 1.Mes, jei 6 mėnesių garantija dėl nekokybiškų daiktų(išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai ateina tik 1 mėnesio garantija. 2.Sugedę daiktai Turi Būti teikiami(per garantijos terminą)ir grąžinti(originalioje pakuotėje,jei įmanoma).Turite patarimų mums, ką defektas yra ir jūsų užsakymo numerį.Mes Ne Repare Arba Pakeisti Elementus, Kurių Garantinis Laikas Pasibaigęs,. 3.Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Andaige.lt! 1.Mes teikiame Specail Kaina/Shipping/Stock/Paslauga. 2.Paskubėkite!!!Mūsų VIP Klientų. 3.Susisiekite su mumis Prekybos Vadybininkas/Susisiekite su mumis Dabar!!!MŪSŲ VIP KLIENTŲ,Didesnę Nuolaidą gausite!!!

Specifikacijos
Kilmės Žemyninė Kinija
Drop Laivyba Parama
Tipas Lankstymo Folio Atveju
Sąlyga 100% naujas prekės ženklas
Suderinama "iPad" Pro 10.5-colių Modelis
Garantija 6 Mėnesių
Plotis 6.9inch
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 10.5"
Medžiaga Plastikiniai
Spalvos 6 spalvų
Funkcija Lašas atsparumas, Anti-Dulkių, Atsparus smūgiams
Dizainas Nuolatinio Lankstymo Folio Atveju
Modelio Tipas Kietas
Ilgis 9.9inch
Modelio Suderinamumas "iPad" Pro 10.5 colių
pardavimo būdas Mažmeninė ir didmeninė prekyba
Funkcijos Auto sleep/Wake up
Suderinamos Prekės Apple iPad
Modelio Numeris GJRK-IP105
Pakuotė No
Galinį dangtelį medžiaga minkštos tpu
Stilius Mados
Prekės Pavadinimas Batianda

Klientų Atsiliepimai

Parašykite Savo Apžvalgą

Parašyti atsiliepimą

Kokybė

Žymos
34 guminį dangtelį, padengti "ipad", vis, jaučiau, "ipad" dangtelį, mc349b "ipad" dangtelį, "ipad" dangtelį onetouch, 7cm guminį dangtelį, guminis dėklas ipad, laminavimo gumos "ipad", guma bako dangtelis, padengti ipad applepencil lille
Produktai, Skirti Žmonių

Susiję produktai

Ką norėtum pamatyti.