4 In 1, USB, C Hub Adapteris,C Tipo Dual HDMI-USB 3.0 PD Docking Station Konverteris, Skirtas Nešiojamas, TV,KT401

4 In 1, USB, C Hub Adapteris,C Tipo Dual HDMI-USB 3.0 PD Docking Station Konverteris, Skirtas Nešiojamas, TV,KT401

0
0 Atsiliepimai Jūs galite Pridėti Savo Apžvalgą
€21.16 €30.23
Sandėlyje
Prekės kodasa334213
Spalva Raudona
Dydis XS
XS
S
M
L
XL

4 In 1, USB, C Hub Adapteris,C Tipo Dual HDMI-USB 3.0 PD Docking Station Konverteris, Skirtas Nešiojamas, TV,KT401

[4 1 HDMI Suderinamus Adapteris] USB C dual HDMI Suderinamus Adapteris sujungia prietaisams su USB-C sąsaja uostus, dvi HDMI Suderinamus uostų, viena USB 3.0 prievadą ir vieną PD uosto, keturių uostų, vienu metu gali Dirbti.Skirtas prietaisams su Tipas-C uosto arba "Thunderbolt" 3 uosto ir parama, skirta vaizdo ir garso išvesties režimai.

[USB 3.0 & Maitinimo Prievadas]Didelės spartos USB 3.0 perdavimo greitis iki 5 Gb / s, tinka USB flash, pelių, klaviatūrų ir kitų USB 2.0/USB 3.0 įrenginiai.Jis yra lengvai perkelti HD filmus per trumpą laiką.Tuo pačiu metu, Tipo C įkrovimo gali greitai galia iki 60 W galios, siekiant išvengti veiklos išsekimo naudojimo metu.

[Veidrodis ir Pratęsti Mode]C Tipo HDMI Suderinamus Adapteris yra geras pasirinkimas už "Windows" vartotojams, nes jis palaiko trijų skirtingų režimų, pagal "Windows" OS.Galite veidrodis jūsų nešiojamas ar pratęsti ekraną, dviejų pačių ar skirtingų išorinių monitorių (AAA, ABB, ABC), bet tai nereiškia, leidžia padalinti ekraną pagal Mac OS dėl " Mac OS apribojimai (tik AAA ir ABB yra palaikomi) .Planšetinį kompiuterį/telefoną gali tik veidrodis viename ekrane.

[Plug ir Play] Šį multi-port adapteris, nereikalauja programinės įrangos, tvarkyklių ar sudėtingų diegimo procedūros.Nešiojamų ir aukštos kokybės aliuminio konstrukcijos gali užtikrinti geresnę šilumos sklaidą.Speciali vidaus PCB anti-trukdymo dizaino nereikia nutraukti "WiFi" signalą per daug.

[Wide Suderinama] Suderinamas su "MAC OS", "Windows", "Android", "Linux" sistema, USB, C įrenginiai.Atramos 2015-2019 / Pro, iPad Pro 2018, oro 2018, Paviršiaus Knyga, skirta "Google" Chromebook " Pikselis, skirtas Dell XPS 12/13/15, HP Spectre X2/X360, Acer Spin7, Samsung S8/P9 ir daugiau USB C įrangos.

[Svarbu]Išplėstinis režimas palaiko "Windows" sistema stream skirtingus vaizdus apie trijų monitorių.Dėl Mac OS apribojimai, vaizdas MAC prietaisas bus tas pats ant abiejų ekranų.

Spalva: tamsiai žalia

Medžiaga: metalas

Pakuotės Turinys:

1 * C Tipo Stebulės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos
Prekės Pavadinimas jakcom
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Parašykite Savo Apžvalgą

Parašyti atsiliepimą

Kokybė

Žymos
Produktai, Skirti Žmonių

Susiję produktai

Ką norėtum pamatyti.